33week.. Baby kurang aktif

Mommy semua 33 week ramai kata baby kurang aktif.. Bahaya x.. Sbb nk cukup 10 tndngn sblm kui 8.40 cmtu.. Baru dpt.. Risau la.. Dh la first mom.. Risau mcm2.. Bagi pendapat boleh tak mommy semua bg kurangkn rasa takut..

1 Trả lời

Ibu, ikut kata hati ya. Kalau tak sedap hati - terus je ke hospital. Kita boleh tahu pattern anak bergerak. Saya dulu pun fikir benda yang sama tapi nakkan kepastian kita usaha jumpa doktor sebab mereka pakar. Begitulah, take care ibu ❤️

2y trước

tq mommy..