Selsema

Hi mommy to be, saya TERduduk dalam hujan waktu sukaneka family day.. Tak main, tapi biar je badan kena hujan.. Tak sangka lak, kena selsema ??.. Nak tanya hurix cool inhaler ni boleh pakai kan? Sbb nak makan ubat xboleh.. Setakat ni buat lemon cmpur madu dlm air suam, hilangkan batuk.. Selsema xtau nak buat mcm mne ?

Selsema
1 Trả lời

Boleh sis. Kalau nak elak demam makan buah orange. Bdn mommy akan cepat sakit. Kena angin pun bole sakit tu. Take care ya 😉

4y trước

Ohhh ye buah orange... tenkiuuu