Iberet & Obimin

Hi mommy , saya nak tanya . Tadi saya dapat ubat iberet . Tapi kat rumah masih ada ubat obimin tu . Jadi , saya perlu makan dua dua ubat tu ke atau salah satu sahaja? #firstbaby #pleasehelp #firstmom #obimin #iberet #bantusharing

5 Các câu trả lời

Dktor suruh mkn dua2 ke sis? Klau mcm sy, dktor sruh mkn 2 jnis ubt tmbh darah, new obimin & ferrous fumarate. Sy mmg hari2 mkn 2 jenis ubt tmbh darah ni.

Better makan iberet je sebab kalau doc tukar ubat means hb kita low dan perlukan more hb

habiskan obimin. dh habis baru mkn iberet

Salah satu, iberet okay lagi

Rujuk doktor semula