It Is Normal

Hello mommy saya mau tnya ni.. 1st PT check 1line saja tpi skrang I'm delayed 8weeks 4days saya check balik 1 line terang 1 line blur.. Is that positive?

4 Các câu trả lời

Any pink line consider as positive. I dulu pun 1 terang 1 blur. Buat hari hari tengok makin terang ke tak line tu

Try test y jnma clearblue digital.. sy klau cnfius slalu test dgn clearblue digital mmg tepat..

U buat dapat result negative tu dah delayed berapa weeks

5y trước

Ya I will go and check to doctor.. Thank you ☺ my doctor say mybe 1st check to tak nmpk sbb ada yang mcm tu mau check darah baru dapat see if positive or negative..

Yes mommy positive tu. Congrats!

5y trước

😍😍😍