Sekadar bertanya mengandung anak luar nikah

Hi mommy. Saya ingin bertanya sy dh mengandung anak luar nikah and nanti time nak bersalin kalau discharge ward perlu parent kita ke yg buat smua tuh ? Mintak pendapat 🙂atau bawah umur je yg perlu parent buat ? One more thing pasal sijil lahir anak macam mana yew ? Tolong bagi pendapat 😌👌🏻 #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

hye sis,...kalau hospital kerajaan,. xperlu parent,,. kalau abang/kakak/kawan pon boleh,.. tp make sure sis chckup di kk, kena ada buku pink untuk berslin dia kerajaan,.. and musim pkp ni mmg suami/ibubapa xbolh masuk,boleh ibu mengndng shj,. jdi xde mslh

so sis mcm mna discharge? perlu parents jugk ke?