Pendapat

Hi mommy. normal ke time mengandung ni kulit muke kusam. Kering and naik jerawat. Sbb sekarang stop pakai skincare. Dgr² time preg ni tak boleh pakai skincare. Cume cuci muke jaa.

1 Trả lời

Hi mommy. Yup normal. Saya pernah kena. Teruk kulit muka mengelupas. Jd x pakai apa² skincare sepanjang mengandung.

5y trước

Iya sis teruk jgk muke. Jadi tak selese naik jerawat. Stop pakai skincare sbb takut effect baby. Skrg malam je tempek bedak sejuk je.