Skincare rutin yg sesuai for pregnant mommy🤍

Helluuu mommy! Boleh share skincare routine? Lately ni kulit sy kusam betul. Apa eh nak pakai bg kurang kusam and tak kering🥲 mungkin juga sbb pembawakan budak bertuah ni😂🤍#firstmom

5 Các câu trả lời

saya masa mengandung msti pakai safi 🤣. masa mngandung anak laki dua kali,kulit cantek & glowing sgt. masa ngndung ank perempuan,kulit muka kusam & berjerawat. sama jugak saya pakai skincare safi je. xbrani nak pakai product lain.lpas bersalin kulit ok balik.

Saya baru je beli cleanser n moisturizer product Mama’s Choice. Baru nak try harap okay la. Nanti awak cuba tengok☺️

2y trước

Boleh awak . Nnt sy share yer. ☺️

stakat 8w ni sy mmg pakai Mary Kay..di jamin selamat sebab smua berasaskan botanical/alam semulajadi..

Sy tk pakai apa apa sbb mak sy ckp kalau pembawakan ni pakai la apa pun takkan jadi 😂

Try skincare himalaya sis,