normal ke?

hi mommy to be!! normal ke dah minggu ke 5 tapi tak ada rasa loya mual dan muntah2?? tapi rasa senggugut kuat & breast bengkak

39 Các câu trả lời

Normal awak.. sy dari awal detect preggy sampai skrng dh masuk 15mggu takde alahan apa2. Yg rasa senggugut tu normal diawal kehamilan.. sis jgn risau okay🫰🏻

sy msuk 10w baru start alahan teruk mual2 muntah..asal mkn je muntah..senggugut yg awk rsa tu maybe cramp awal pregnancy kot, breast sensitif tu normal..

normal. jangan mintak 😅 senggugut tu kalau kuat sangat, like lagi teruk dari senggugut, gi check up tau. boleh jadi simptom ancaman keguguran atau ectopic.

1mo trước

Kalau sakit sgugut tu tak kuat sgt mcm sngugut period tu mksdnya normal ke sis sbb rahim tgh mgembang sbb bby mmbesar? Sy kdg2 sakit mcm sngugut tu tp xsakit sgt mcm period pnya sgugut pastu xda bleeding juga

Normal. Sy pregnant tnpa sdr smpai nk msk 12w bru tao pregnant sbb sakit perut kencing kotor then p klinik. Smpai la skrg dh 28w takde alahan muntah2.

Normal. Time ni la nak makan apa pun makan. Sy start 8/9 minggu baru dtg alahan teruk sampai tak boleh nak makan apa. Berat turun hampir 10kg 🥲

Saya 8w takde morning sickness sampai sekarang. Senggugut dgn sore breast je jugak. Orang cakap ok je. Dikira bertuah takde morning sickness 😁

Normal je sis. Saya 4 bulan baru boleh mkn nasi boleh bau org masak. Kalau tak standby plastik aje memanjang. Enjoy je pregnanct journey ni

normal saya rasa...sy pon first mom and x rasa mual apa2 just breast bengkak je...tp masuk minggu ke 10 baru dtg loya mual muntah😅

Saya minggu ke 6 dah start morning sickness since dah start makan folic acid kot. Now w13 still ada sikit2 tapi getting better.

normal..macam saya first mom waktu awal awal memang tak ada loya mual..ok je..tapi dah masuk tm3 baru muncul loya mual tu🤭