normal ke?

hi mommy to be!! normal ke dah minggu ke 5 tapi tak ada rasa loya mual dan muntah2?? tapi rasa senggugut kuat & breast bengkak

39 Các câu trả lời

normal. sy preg kalini xmuntah2..xda alahn teruk, cuma 4-8mgu je rasa mual tgk mknan.. tp boleh mkn, leoastu ok dh smp skrg 27w dh..

1mo trước

oh ya.. tu rasanya bkn sengugut tu. tu cramp2 awal kndungan.. breast sensitif pn sy alami

Alhamdulillah masih xde lg morning sickness, just rasa sekejap crem dgn sakit pinggang. Suami je yg alah sampai demam 🤭

Normal sis.. Saya ritu pun rilex je dulu.. Elok masuk week 9 sampai sekarang lembik 🤣 jadi enjoy the moment dulu ok

saya ok je. masuk week 6 ambik kau. muntah2 pagi ptg siang malam 🤣 breast tu up till now 7 week masih sakit.

Normal..tnggu 7w keatas biasanya dtg la loya muntah tu 😅 sbb sy alami

syukur lah xde loye muntah.. nnti dah kena mmg mntk cpt hilang je mabok tu 🤣

normal sis..sy smpai bersalin x d loya.alhamdulillah.senang nk buat kje suma

Haii kita sama, tapi sye xde bengkak cuma kerap kencing n puting sakit

Normal..dun wori..sy 1st trimester xde alahan..tp snggugut xde plak..

normal, sy alhamdulillah, spnjg hamil xde alahan n craving