Baby berak setiap kali lepas makan

Hi mommy, normal ke baby umur setahun setiap kali lepas dia makan dia akn berak? Dia memang kuat makan . Bagi makan ape je pun dia xpernah muntah ataupun tolak, kuantiti sy bagi dia makn pun xdela terlampau sikit dan terlampau banyak, tapi hari2 begitu. Setiap kali makan lepas stgh jam mcmtu dia mesti berak. Kdg dlm stu hari dia akan berak 2-3 kali , adakah itu normal ye ?? #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

1 Trả lời

rasanya normal je ,tambah najis dia okay tak cirit atau sembelit. dia pun jenis kuat makan sama.