Tak boleh minum susu

Hi mommy, nk tnya ada yg sama ke? Nurse tk bgi minum susu sepanjang sya pregnant ni sbb hb low turun naik (10 .7 - 11+).di sarankan minum lemon hari².jdi nk tanya susu ibu mengandung ni penting ke tdak sbenarnya? Tkpa ke klau tk minum? Ada efek waktu susu anak ke nnti? Saya first time mom #firstmom #ingintahu

4 Các câu trả lời

blh ja mnum ..sis try susu yg da kurma tu bgus untk hb..sy amalkn yg da kurma dgn jus pati delima