plan for baby

Hi. Mommy nk tanye, sy plan utk baby tapi nape kalo bersama dgn suami position doggy style sperm akn leak.. Sperm tu terus keluar.. Soalan sy, cam mane cara nk baring lepas bersama dgn doggy style ni supaya sperm x leak out... Tlg beri cadangan ...

16 Các câu trả lời

Buat stail biasa pn blh .. letak bntal bwh punggung ..tinggikan sikit punggung dr bdn.. lps tu tggu lama sikit baru cuci ..

Better u baring mcm biasa your husb kt menghayun.. then after klimaks baring je smpai ke pagi..

Eh? Bukan semua pun leak ke? Sorry la tak perasan slama ni 😂 main hentam je tpi lekat juga

Lelaki kat atas. Letak bantal kat pinggang tuk perempuan utk pastikan sperm masuk

5y trước

Betul arwah nenek saya ada ajar saya, now nak masuk 6 org 🙈

sy kalau doggy style sperm tak leak. taoi kalau man on top sy slalu leak

Knape mesti nak doggy style? Guna la style lain yg lbh mudah

5y trước

certain org kena doggy style especially utk org yg retroverted uterus.. kalau nak anak lelaki study psl wktu kesuburan n bila nak buat.. bagi saya pemakanan tu mitos je.. sperm suami yg akan tentukan lelaki pmpuan.. kalau sperm yg ada gene pmpuan, slalunya slow and tahan lama, so digalakkan dlm 3-5 hari sblm wktu subur.. kalau sperm yg ada gene lelaki, slalunya laju tapi x tahan lama dlm rahim, so digalakkan 1-2 hari sblm subur.. so kena check opk kalau nk tepat kena wktu subur bila..