plan for baby

Hi. Mommy nk tanye, sy plan utk baby tapi nape kalo bersama dgn suami position doggy style sperm akn leak.. Sperm tu terus keluar.. Soalan sy, cam mane cara nk baring lepas bersama dgn doggy style ni supaya sperm x leak out... Tlg beri cadangan ...

16 Các câu trả lời

Saye pernah baca berkaitan air mani keluar.. Sbnye semua pon akan keluar balik.. Tak kire berape lame sis biakan x basoh sebb sperm ade jangka hayat hidup kat luar.. Peratusan sperm dan kesuburuan sperm yang berenang teros ke dlm yang penting.. Even setitis pon da bnyk.. Kalau waktu subur sis tak ngam even bersama hari2 pon risiko lekat rendah. My point here is position myb mainkan peranan tapi waktu kesuburuan sis boleh check dgn beli upt kesuburuan.. Dan waktu nak bersama selaps kesuburuan tu ade dlm 2 hari rasenye.. Dan yang paling penting jgn terlalu memikirkan or stress nak benih jadi sebb itu pon salah satu effect.. According too artical yang saye pernah baca ☺️

Saya kalau dulu byk doggy style tp lepas suami klimaks tak terus keluarkan penis. Tunggu dalam 1-2 minit lepas tu sy cepat2 baring, tinggikan punggung dan kaki. Tapi yg dapat pregnant ni, kami banyak cuba posisi suami di atas saya di bawah. Sama jugak lepas suami klimaks cepat2 tinggikan punggung dan kaki. Sy tunggu dalam sejam baru turunkan ke posisi biasa. Pastu tak kencing/mandi sampai ke subuh.

2mo trước

Betul. Dlm Islam pun digalakkan utk cuci dulu sebelum tidur. Sebenarnya angkat kaki tk perlu lama. Memadai 10-15 minit shj 😊

Saya da ada ank 2 cuma susah nk dpt ank yg ke 3 da 8 tahun, so sa guna cara lepas bersama jgn gerak2 selama 40 minit letak bantal kt punggung klu boleh kaki jgn lurus sa bt skli je masa ovulation terus letak syukur btul2 ne info kawan2 jga.. NOw I'm 8 weeks doa kn sa Dan baby ye... Try sis..pasti rezeki ada 🙏🙏😊😊

5y trước

Hi awak.. Senang sja sis awak donlowd FLO dia akan bagi tau awak, bila awak OVE... nanti try sis sa hanya skli btul2 menjadi syukur btul2 🙏🙏semoga sis dimurahkn rezeki capat2 ada baby ye🙏🙏

Saya pun tak ingat style yang mana satu sampai boleh dapat baby.. Hingga kan dah pregnant ni asyik terfikir style yang mana satu dan terfikir yang bila punya date jadi nya baby ni.. Tapi yang pasti usaha tangga kejayaan.. Sori gurau petang2 hari.. ☺️

Posisi apa pun kalau dah rezeki allah bagi.Because kalau dah lepas bersama tu seeloknya baring dulu.Posisi camna pun doggy ke apa ke.Direct baring dalam 15 minute camtu jangan berdiri,kalau nak jadi,buat camna pun tetap akan jadi juga tu kalau dah rezeki allah bagi

Xperlu doggy style, style biasa dh cukup..letakkan bantal kt blkg, lepas husb dh klimax, angkat kaki sandarkn ke dinding & jgn terus bgn for at least 30min.. utk dptkn bby boy, cuba bersama a day b4, on ovulation day & a day after..

Dan satu lagi semenjak saya planing nak pregnant,saya amalkan makan folic acid,kita tak taukan tetibe dah ada isi pulak.Saya bulan 2 stop makan pil,bulan 5 last period.now pregnant dah 4 week 6 day

Ada petua. Lepas je sperm masuk angkat kaki tinggi ², sangkut la kt tingkap ke dinding ke 😂 bagi dia masuk je trussss, tk leak. Lagi 1 jgn cuci awal sgt 😂 Cubalah try, hehe

Kalau awk suka doggy style, lepas bersama suami, jgn cabut cepat sgt. Biar rendam lama skit.. Then baru cabut. Lepastu awk cpt2 baring tp tinggikan punggung

Tdk perlu doggy style bagai tu... buat mcm biasa pun ok... tp women on top pun senang lekat...bg sya lah...btw, semoga berjaya...