maaf soalan agak lucah

saya 35w 6d, pagi tadi saya ada bersama dengan suami. style doggy tapi bdiri, masa tengah bsama tu tcabut pastu tetiba ada air mengalir laju tapi saya takde rasa nak kencing even klimaks pun. tapi suami kata saya kencing, possible ke boleh tkencing tanpa sedar semasa bsama? 🤦🏻‍♀️

16 Các câu trả lời

Menyala mommy yer msih larat doggy style hahaha, sy ni suami tkut sgt nk sntuh seolah2 sy ni gelas kaca dia tukul haa gtu, ad la brsama 3 mggu lpas kot rsanya, ituon sy yg ajk dia xtdo smpai pgi n keep kjutkn sy dan akn ulang tnya syg2 ok x? sakit x? bby grak x ? Alhamdulillah ad suami yg jnis empathy dia lg bsar dri nafsu dia.. Btw yg kuar air bnyk tu kan sis, prgi pac lah bgitau, 37week dh tu, term dh klau nk brsalin, lgipn seks mmg mmbntu utk buka jalan brsalin. 😁

2mo trước

Wah skrg dh brapa mggu? Hebat nau empathy seorg suami ni, biras sy pn xbrsama adk ipar sy, suami dia drj kndungan 3 bulan smpai lah dh branak ank dh nk msuk 4 bulan skrg, dahsyat gila yer hahaha, kuat btul2 kdua2 nya.

Ada air mengalir laju? Ada dengar bunyi pop tak? Kalau ada bunyi pop boleh jadi ketuban pecah. Kalau tak ketuban leaking. Pergi pac cepat. Sebab kalau ketuban pecah setahu saya kena bersalin dalam masa 24 jam. Kalau leaking doc kena pantau and cucuk something apa ntah nama ubat tu. itu untuk matangkan paru paru baby. Jadi silalah ke pac. Kalau betul pecah atau leaking, baby boleh lemas ye. Jangan sampai nanti pergi pac tautau stillbirth baby dah takde.

Boleh pergi hospital utk check. Jangan malu 😁Masa jumpa doc ckap je semasa bersama ada keluar air tapi tak pasti air kencing ke bukan. nanti doc akan terus check je air ketuban ke bukan. lebih baik pgi check utk keselamatan baby. Kalau air ketuban leaking bahaya , ksian baby dlam tu dbiar lama2

sye anak kedua mcm ne..lpas bersama dgn suami..ade kluar air x bole control...lpastu sye trus gerak pegi hospital..doktor check ketuban ade mngurang sikit,lpas tue kena tahan wad on antibiotik ..lpas 4 jam sye ade rsa contraction...lpas sejam sye bersalin...

kalau kencing mesti u rasa u terkencing. klau sekadar kluar air tanpa sedar gitu macam leaking ketuban je. air tu bau hancing ke? kalau ketuban rasanya takde bau. better pergi je hosp if u rasa itu air ketuban

2mo trước

betullh tu air ketuban..kalau tiba² keluar laju and tk stop itu ketuban..sy pun 4 buln lps air ketuban keluar time tgh bring² tiba² laju je keluar..terus gi hospital jln dh 2cm

air ktubn ye mcm saya pn sblmni brsma and lps main nk pergi kncing air trun sikit2 then saya buat tak tahu ingt air suami tpi bila dh 2 3 hqi still trun jgk pergi pac tngk air ktubn dh kurg..so kna tolk lb berslin hri yg sma

Air ketuban tu sis. dh kalau sis ckp ada minum Coffee then bau Coffee. mmg sah ketuban. sbb air ketuban ni kalau minum Coffee or durian baru dia akan masuk dlm air ketuban.

2mo trước

dh dua hari pun still tak ke hospital lgi. klau nk ikut kepala sndiri je baik xpayah tnya kat sini kan. apooo tak risau lgsung dkt kandungan

Its okay to be honest, your gynea need to know what happened, gynea tak gelak kat you thats okay. Wajib ke hospital terus untuk check ya. Even the slightest worry terus ke hospital. Baby first!

Air kencing confirm blh rsa.. klu air ketuban x rsa mcm kencing.. g je klinik/hospital terus utk check.. klu btl air ketuban dh leaking bhya juga dkt baby, jgn lmbt2 ye

Bau la sis.. ketuban takde bau.. air kncing bau la kan.. gi hospital bgtau ada air kluar tp taktau air apa... Jgn bgtau pulak bersama suami tkeluar air... Aib🙈

2mo trước

😂