Bby 3bulan Btuk

Hi Mommy... Nk Tanya Bby Sy Br Msuk 3bulan Lbh... Tp Dh Semggu Batuk.. Tak Kerap.. Kadang2.. Tp Bile Batuk Tu Macam Btuk Org Dewasa... Kesian Pulak..ade Suggestion Tak Cara Utk Hilangkn Btuk Dye Since Dye Bby Xboleh Mkn Ubat Lagi... ?

1 Trả lời

Hi.. Boleh try diffuse atau sapu neat guna essential oil young living RC or Purification.. Lg 1, Cuba Google treatment sonotron.. Dia radio wave nye treatment.. Bg cair kan kahak n terus buang secara muntah or poo..