confuse

Hi mommy nak tny sy preggy bru 9 weeks tp dr awal bk buku ms tu 6 weeks..smpai skrg misi bg tarikh kn g klinik 2 mggu skali..biase klo awal2 nie bukannya sebulan skali eh..misi pn xde bg tahu ape2 yg serius psl kesihatan sy..blh minta pencerahan dr kawan2..tq

4 Các câu trả lời

Mgkin sbb nak pastikan kandungan sentiasa dlm keadaan baik kot puan. Sy mmg sebulan skali je... Semoga dipermudahkan urusan puann... tahniah...jaga kandungan baik²

maybe ada msalah kesihatan lain kot. sy sbb asthma. kena check up 2minggu skali. kandungan masuk 3 bulan baru check up sebulan skali.

Kalau saya dlu sebab hb rendah tu kena check up 2mggu sekali. Cuba sis check balik buku pink ade tak misi tulis guna pen warna merah

5y trước

Oh.. ok..nti sy tgok smula..tq sis..

Sy HB rendah. Buka buku Nak masuk 10week, Hb 10.7 terus nurse bgi temujanji 2 mggu sekli.