Ibu hamil yang dijangkit positif covid-19

Hi mommy , nak tanya sikit la kan .. kalau untuk ibu mengandung yang telah disahkan positif covid-19 ni kan , dia ada apa-apa effect tak dekat kadungan baby 24 weeks macam tu ? #bantusharing #pleasehelp

Ibu hamil yang dijangkit positif covid-19
2 Các câu trả lời

InshaAllah tak. Akak kene make sure jage diri elok2. Sebab kesihatan baby rely on antibody akak. Saya kene covid 5 hari sbelum due. Tapi sbb anak. Saya lawan jugak

2y trước

Unless if u nk deliver kt gov. U mmg kne g check again kt gov hosp