Ibu hamil yang dijangkit positif covid-19

Hi mommy , nak tanya sikit la kan .. kalau untuk ibu mengandung yang telah disahkan positif covid-19 ni kan , dia ada apa-apa effect tak dekat kadungan baby 24 weeks macam tu ? #bantusharing #pleasehelp

Ibu hamil yang dijangkit positif covid-19
2 Các câu trả lời

saya kena covid 22 minggu, alhamdulillah xda effect kt baby, cuma sy je yg teruk, kena tahan wad 5 hari, demam smpai 39.7 ,masuk air berpulu botol, mkn ubt mcm2 jnis, tp uri sy start demm covid terus turun bwh, skrg type 2.., apa2 pon kalau dh kena covid kena fight jangan lemah smgt, lepas dibernarkn balik sy smbung kuarantin di umah, mmg penat sgt, xlarat, berpeluh, bau busuk, slera mkn xde, tp gagah kan jugk mkn.. n minum air lemon+cengkih mmg berkesan..

InshaAllah tak. Akak kene make sure jage diri elok2. Sebab kesihatan baby rely on antibody akak. Saya kene covid 5 hari sbelum due. Tapi sbb anak. Saya lawan jugak

2y trước

Unless if u nk deliver kt gov. U mmg kne g check again kt gov hosp