DARAH LEPAS CHECK BUKAAN

Hi mommy! Nak tanya rabu lepas saya ada check bukaan and ada darah. Doc kata normal lepas check bukaan and still keluar darah. Bukaan masa tu pon dah 2cm. Tapi sekrng dah hari ahad means dah 4hari still keluar lendir + darah coklat tu. Normal ke tak ya? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

sama la kita sis, saya dah seminggu keluar lendir and bukaan pun 2cm cuma kepala baby belum engage. tapi harini lendir agak banyak dari biasa and macam ada rasa mild contraction. tapi still dekat rumah