Turun darah bukaan jalan 2cm

Mummy² normal ke bukaan jalan dah buka 2cm seminggu dah..tapi masih blm ada tanda nk bersalin selain turun darah seminggu lepas..contraction pon tiada sampai sekarang

4 Các câu trả lời

sis ad trun tanda drh apa² or leaking air ktuban tak?rsa contraction mnja²,sy num3 trun tanda koko² skit ja pastu mula skit contraction mnja² siap bjalan mrata bwk ank² main taman🤣 pi mkn dlu sdgkn tgh layan contraction msa tu ,mlm tu dh taktahn skit kuat sgt msuk pac nurse cek dh 3cm,pg tu dh bslin,sis rajin ka buat squad,gymball,jalan itikk sy sllu buat cmtu almdulilah Alla mudahkn .ikutkn sy kna serah diri sb overdue tp taksempatt serah diri sy dh sakit kuat dh

Sya bukaan 2cm, dlam 2 hari macam tu je trus bersalin. Saya banyak bejalan 1 hari tu, trus esok salin

Sis dah warded ke?

normal.