gemuk

Mommy. Mintak maaf kalau ap yg sy cakap ni mengada. Saya sebenarnya stress sangat. Sy skrg tgh pregnant. Sy ni mmg jenis badan berisi. So bila pregnant berat sy naik. Dari berisi sy dh jadi gemok. Sy stay dgn mil sy n dia slalu cakap pasal badan sy. Sy tgh pregnant tpi dia dh cakap lepas bersalin nanti sy kena kurus. Jgn gemok2 tak cantik nanti mcm badan anak dh 4 5 org? sy jadi stress. Sy jadi tkut klau badan sy lagi gemok. Sy rasa mcm taknak makan tapi fkirkan anak sy ni. Sy kena makan. Dia slalu cakap2 pasal org lain yg gemok?? dia slalu cakap kalau laki cari lain kalau dah tak cantik lps bersalin? sy sampai fkir bukan2 dekat husband sy? parent sy tak pernah cakap pasal bdan kurus ke gemok ke. Org lain gemok kurus pon tak pernah mak ayah sy cakap apa apa. Tpi bila sy stay dgn mil saya, dia slalu sentuh pasal gemok. Sy stress sampai tahap nak suruh je husband sy pegi kawin dgn prempuan yg body2 lentik seksi semua. Tolong la mommy. Bagi semngat dekat sy.??

23 Các câu trả lời

Enjoy je dulu time preggy ni. Kurus ke gemok ke belakang kira. Nk stress sgt skrg pon bukan boleh buat kite kuruss kann 😂 lepas beranak nanti baru pikir

Suami tk ckp apa2 tuh tnda syg lgi la..... Jgn pk bkn2... Sy ank br nk masok dua bru da bulat... Suami sy kata dia ok je... Lg suka.. Hahah

Beritahu suami pasal mak dia tu