MERANCANG

Hi mommy mana lagi okay merancang sendiri ke atau makan pil perancang ? ada orang cakap makan pil perancang bahaya ? Korang rasa apaa

1 Trả lời

Apa yg bhya? 😅 klau suami bg kerjasama boleh ja merancang sndri. Guna kondom .. sy ccuk depo. . Side efek biasalah kjap priod kjap x. Tp lg sggup drpd trmgndung lagi. Ank bru stahun. Merancang hukumnya harus. Baik merancang elok2 sbb bila dh lekat nk ggur hukumnya haram dlm islam. Jd dduk bincang dgn nurse masa check up anak. Info dari nurse tu balik bincang dgn suami utk pmilihan kaedah perancang yg ssuai. 😊