Advice

mommy's.. lepas baby cukur rambut, perlu ke pakaikan topi r cover kepala baby. or biarkan je. Tak selsema ker? Kan kepala baby lembut lagi.Because baby sleep in AC ? advise please. tq

1 Trả lời

Tak cover pn tak pa sis , tp kalau sis tgk mcm baby tak selesa boleh je pakaikn topi . Takot nnti bila berpeluh kepala baby jd berkerakk

5y trước

haa.. tu la risaukan, peluh. boleh tanye? boleh letak minyak x? like baby hair oil