kepastian je

hi mommy-ii &bakal ibu , kalau mcm ni berapa bulan ye? sbb sy last period 20/2 . happy giler pakai clearblue digital ni . alhamdulillah syukur kepada illahi ❤️

kepastian je
13 Các câu trả lời

dalam 5/6 weeks. tgok kat kertas yg dia bg tuu.macam saya, saya kira bila hr pertama yg kali terakhir saya period. so dapat lah tauu brp weeks 🤗

Probably less than 13 weeks? Sy cek macam ni jgk last Monday. Last period 4/1. Doc cakap dah 13 weeks pun 😅

tahniah sis.. klu nk tau detail, bleh scan.. nnt doc akn ukur size baby utk tau bape usia kandungan

Mcm sy haritu 5 week , kira dri hari pertama period sebelum sb 3 keatas kira 4,5,6 minggu sb atas dri 3

Alhmdulillah..smoga dipermudahkan..moga2 kami yg masih menanti ni segera dikurniakn zuriat

Kire la start dri first day last period sis tu. itulah umur kandungan

sori nak tanya,berapa harga ye beli yg digital mcm tu😁

3y trước

ok terima kasih..

kat kertas clearblue tu ada tulis

Saya last period 10/2.. Now 8w6d..

3y trước

next week sy ke kkia,jumpa doctor kkia,mungkin doctor akan buad kiraan yg lebih tepat.

Alhamdulillah, tahniah