Clearblue Digital ?🙂‍↔️🙂‍↔️

Mommies , nak tanya laa ada yang pernah pakai Clearblue ? Clearblue digital ni kalau kluar ( Pregnant 1-2) kira pregnant ke tak ?🥹 haritu ada pergi klinik swasta, untuk buat cnfirmation pregnant tpi doc taknak buat scan atas/Tvs tu sbb dia kata kalau clearblue kluar 1-2 takpregnant pun kata dia🥹 kitanya jadi blank jap ! Jadi was2 jadi banyak fikir pulak hm

4 Các câu trả lời

Amin🥲 mungkin sbb period saya pun mmg irregular kot , kalau ikutkan 2bulan tkperiod , tpi ada la tnya2 , boleh jadi sbb awal even 2bulan tkperiod tksemestinya kandungan 2bulan , sbb kan period irregular tkut wktu subur atau masa penempelan lambat . Dia agak risau bila doc tu ckp mcm tu😭 rasa nk nngis ! Saya ttc 3tahun , mcm2 cuba hm

2mo trước

aah dia akn berakhir dgn period.. xpe slgi xperiod in shaa Allah ad hrapan, bykkn berdoa, nnt test lg slepas 3 4 hri

sama mcm sy 1-2, klu test kit biasa samar2.. lepas 4 hri test lg guna dip n tell, naik 2 line terang.. tgh tggu 2 mggu lg bru nk g cnfirm kn sbb pnh alami chemical pregnancy 2 bln lepas,mse tu test digital 1-2 week jgk tp test biasa negatif. tggu 3 4 hri lg sis try guna cb yg strip tgk 2 line x..

Apa kata sis pergi klinik lain check. Sy pkai dip & tell yg 99% detect tu, sy beli kt watson. Lps tu, baru gi check klinik

Sy pernah dpt 1-2 tp chemical pregnancy