milk booster

Hi mommy , i now 6month and confuse nak consume milk booster mana satu, cuz skrg nak prepare for susu badan cuz first pregnant susu sikit , so mummy mana satu milk boostee yang okey ye ? Skrg pilihan i vital mamom or momma milk booster

2 Các câu trả lời

sy consume MAMOM dri anak sy lahir sampai skrg da 5 bulan.. baby lahir 2.85 je now , 5bulan da 8 ++kg .. susu melimpah.. murah pun murah. beli kat momo house.. 31.++.. berat sy pon maintain time pregnant, 71- now 55 ... anak sedut lemK sy...