Jerawat badan

Mommy ada tk tumbuh Jerawat dekat badan tapi penuh bahagian dada je ? Saya tengah pregnant first trimester . Makin hari makin penuhh , banyak yg tumbuh . Any tips nk kurangkan jerawat ni tak ? #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

15 Các câu trả lời

saya pun mcm tu sis tiap kli preggy mungkin sbb hormon dan kerap tukar baju jika berkeringat doc pesan

2y trước

❤️ thankyou sis

Sy first trimester mcm tu jgk sis, sy pkai antabax. Sblum ni pkai bbw, naik mnjd. Antabax kurang dh.

2y trước

Thankyou sis . Nanti saya try tukar sabun

perubahan hormon akan ada sstgh org jd camtu sis..blh try sabun mndi mcm t3 tu ka

2y trước

Thankyou sis ❤️ nanti saya try tukar sabun lain

pakai yang t3 tu.. spray dan shower gel dia.. sy pun ada tapi belakang badan

1y trước

ya sngt berkurang..kesan pun pudar

anak first byk jerawat belakang badan,bahu