Buasir ketika hamil?

Mommy ada tips nak rawat buasir ketika hamil? Sy terkena buasir tgah pregnant 25w hampir 4ari sakit & pedih nya tak boleh nak kata, dah pergi klinik guna ubat pistol masuk punggung tapi tak reda tiada perubahan.. rasa nak nangis setiap masa 😓😓 duduk tak kena, baring tak kena, nak jalan lagi lah sakit ape tah lagi nak membuang 😢.. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Mcm sy, msukkan balik sendiri n kemut. Lpastu tuam pkai tuala panas . Buat hari2 InsyaAllah ok skit