HB low ?

Hi mommy! Ada tips lain tak nk naik hb .. sepanjang saya buka buku pink smpai skrg 20 week tak pernah pun darah lebih drpd 10 . Saya selalu mkn ubat yg kk bagi ? . Mkn brokoli, bayam, hati ayam semua pun dahhh . Tolong ye kot ada idea lain boleh cuba ?

59 Các câu trả lời

Sy xblh telan jgk ubat sbb akn muntah2.. Sy just amalkn byk mkn buah2 especially delima, anggur hitam, buah naga, kismis dan kurma. Dan last2 ni sy kerap minum jus sunquick.. Hb sy drpd 11, naik ke 12.2..