kaki baby kecik

hi mommisssss semua... sy skrg 33week. br scan pg td kat kk. n doc ckp kaki baby kecik. so kena refer pakar lg 2week. Ada sapa2 ada pgalaman cm sy? Sy risau la.... Apa patot sy buat dan kenapa kaki anak sy kecik? Ada kah yg ni x normal? Hrp ada mommisss yg dpt bantu sy.tq

2 Các câu trả lời

sama mcm sy kes awak ni..sy pon dah 33week 5day harini...td scan doc ckp smua ok..cme kaki bby kck dlm 28week...2minggu lagi kene repeat scan...