upt negetif lagi

Sya last period 18/1, tapi skrg still xperiod lagi. Sy cek upt ngtif. Sebelum nak smpai tarikh period sy, ada keluar spotting coklat tapi knpa upt xpostif. Ttc hmpir 2tahun dh ni.ke awal lgi sy cek upt?

3 Các câu trả lời

Saya pun pernah mcm sis..2 3 kali juga check tp negative..pastu beli upt yang mahal sikit. Alhamdulillah..jam 3 pg saya kejut suami utk tgk resul ni..skrg dah 3 bln. Kadang2 hcg badan tak cukup utk bg result positive. Kalau upt yg mahal,dia boleh bg result yg tepat. Mahal tak mahal sgt, belas2 ringgit camtu la.

4y trước

kadang period terganggu sebab mom stress... jadi lambat datang bulan... dan kalau boleh makan folic acid tiap hari...kalau ada rancang nak baby

Klu tk period bole test upt lg sis

4y trước

any update sis

Cek upt

4y trước

Dh cek 2hri lps tp ngtif sis