gula tinggi

hi mommies..sy dah 33 minggu, result gula kedua sy 7.1 ?..mcm mane nak buat ye ?

4 Các câu trả lời

Kalau swasta, ni kira ok lg. 😅 Jaga mkn je mommy. Nasib baik detect masa 33 weeks.. Kalau awal lg, lama juga nk jaga mkn. Hehehe

5y trước

hehe yeke..sbb tgk indicator supposely gula x blh tggi 7.8..tp dh klinik kesihatan call td..suh dtmg amek drh esok 4 kali 😅

Haha. Sy mnum air Gula kali kedua puasa bru ni.. Tdi klinik call result ckp 9.6..hihi

5y trước

sy pon result 7.1 tu..minum air gula kali kedua..time bln pose..pelikkkkk..😑 tu pon di kate kencing manis 😑

saya 7.6 tapi misi kata ok lagi..kalau 7.8 ye baru kena kncing manis

5y trước

yatt, sy refer hospital..dari O&G, katenye sy 7.1 tu bkn kencing manis..and jururawat masyarakat n doktor yg pantau sy tu slh..sy pon berat x naik..lg turun ade mase bln puase tu, sbb sy puase sebulan..sy x fhm..jm kt situ reti ke x..7.1 kate kencing manis 😑😑

on diet sis. kite punn gdm jugak dahh hujung-2.

5y trước

Sya pun kna gdm sis..jemu dh mkan syur.tetap juga bacaan bsp smpai 6.3😣