Paras gula tinggi dalam air kencing

#pleasehelp saya nak tnye,klu dah 31st week pregnancy, dah minum air gula bulan 3 hari tu,result negative..tapi tadi result air kencing sy menunjukkan paras gula tinggi dan kne repeat minum air gula esok..Adakah yg pernah alami kes mcm sy?

1 Trả lời

Sy kena mcmtu. Tp situasi sy terbalik. Minum kali pertama & kedua result normal (minum 2x sbb bmi border obes). Tapi masa checkup slps minum kali ke2, detect berat naik mendadak. So nurse on observation urine test, sbb klu sangkut kena minum lagi. Bt alhamdulillah smuanya negatif.

2y trước

terima kasih..amin☺️