carseat

Hi mommies.. Saya tengah survey carseat baby yang sesuai utk newborn. Budget bawah rm400. Boleh suggest and share pengalaman guna carseat/infant carrier. Kereta Bezza adv 2018. Thanks in advance

12 Các câu trả lời

Dekat shoppe bnyk dari murah ke mahal. Boleh ikut budget yang sis ada. Sebelum beli baca review dlu. Elakkan beli dekat expo2. Harga sama je dengan luar.

Tengok kat corousell sis..ada murah2 kat situ..ada baru ada 2nd hand yang tak pernah pakai