Menyusu badan tapi datang haid

Hello mommies. Saya dah start datang haid tapi saya masi menyusukan badan kat anak. Normal ke? Sebab selalu dengar orang cakap kalau menyusukan badan haid datang lambat . #firsttimemom

8 Các câu trả lời

saya bf sepenuhnya ada msa priod dtg stiap bulan ada msa dia pndai dtg skit dn ada jga smpai dia.langsung tak dtg ..ikut horman msing" dn bdn msing

10mo trước

boleh jadi hormon sis sebab saya pun perna jd mcm tu,then selps tu priod blik tp klu sis ada merancang apa" jga tak perlu risau sangat tp klu sis was" ble cek.upt

normal dik.. badan kita x sama.. ada org full bf cepat period lps pantang ada org lambat.. atas hormon masing²..

Ada jgk sis..yg dtg haid tp mcm x full bf..sy biasa mmg full bf 2thn mmg x dtg haid..

normal. bergantung pada hormon susu dlm badan awak. ada ambik perancang x?

Normal. Tengok badan. Tak semua mommies yg bf tak period/ datang lambat.

sama macam saya ...bf anak tpi sebulan lepas bersalin dah datang period

normal, sebab ia bergantung kepada hormon individu.

full bf kat boy here.. dh period mcm biasa