7 weeks...still no heartbeat

Hi mommies...Saya baru mengandung selepas 8 tahun berkahwin. Kini sudah 7 minggu tapi doktor kata belum ada heartbeat baby (melalui vaginal ultrasound). Doktor bg hanya seminggu lagi. Kalau masih tiada heartbeat, kena buat DNC. Adatak sesiapa di sini alami masalah sama macam ni? Minta tolong mommies...

20 Các câu trả lời

tggu lg sbulan/2 bln..sbb xsmua baby pkmbgn die cpt..doc klu xnpk tu nt mcm2 ksimpulan die buat.....

5y trước

betul 2 sis sume pregnant tk sama.. tgu dlue sampai 11week ke ats saya je 12week baru ade heart beat..