Anda Pakai Yang Mana Satu?

Hi Mommies! Okay anda pakai jenis yang mana? Yang ada sayap atau tiada sayap? Sebab ada yang selesa pakai bersayap ada yang tidak ? Kongsikan pendapat anda dengan kami dan pengguna lain di ruangan komen, OK!

Anda Pakai Yang Mana Satu?
1214 Các câu trả lời

Time anak dara suka pakai tanpa sayap.. dah jadi mummy nie suka yang ada sayap tu... 😊😊

Masa anak dara n baru kahwin pakai xde wing..sejak dh ada anak ni pakai yang ada wing..haha

lau priod biasa pakai yg ade sayap.. lau lpas bersalin normal pkai yg xde sayap..

klu without wing mudah bocor..tibe2 ade drh kat kain/seluar..kne pkai yg ade wing

Tanpa sayap . Tapi klaw nk tido tkot dye jd byk kn sy sllu guna yg bersayap

Dua2, masa heavy flow pakai yg sayap, dah kurang sikit pakai yg xde sayap.

sayap. klau xda wing bila dah bgulung terus lari tmpt lain darah nyaa🤣

tanpa sayap tp bila sruh husband beli je dia bli yg sayap terpaksa guna

kalau mlm suka terbang merata..klau siang plk sayap ilangg deh 😅😅

dua2/bla kluar sy akn pkai y sayap..bla duduk umh sy pkai tanpa sayap..