Buku pink

Hi mommies..nk tnya, sy di sabah, blh ke bkk buku pink di sini dulu..lps tu bln depan sy dh pindah semenanjung then smbung checkup di sana..atau tggu pindah sana bru bkk? Tapi xkan nk tggu sebulan lg bru bkk kn..skrg dh 3 bulan..just tanya pendapat ibu2 semua..

1 Trả lời

Buka je buku dulu puan... Nanti nak pindah semenanjung inform di kk Sabah yang puan akan pindah ke semenanjung. Kalau lambat buka kena marah nanti...

5y trước

Better kk terus puan... Nanti kat sini follow up kk dan swasta pon tak apa... Janji dah ada buku pink...