Induce

Hi mommies..nk tnya induce sakit tak??EDD 14/2 tp blom ada tanda2 lg, doctor dh suruh pg je hospital 14/2..tkut kne pksa branak pulak ms tu..

29 Các câu trả lời

Sy induce ubat 3x tp failed, xde sakit. Bukaan 2cm sj time tu. Induce drip sbb air ketuban dh pecah.. 8pg-1pm,bukaan dh 8cm. Sy xrasa sakit apa, cuma rimas dgn ctg dan jarum blh dua tangan. Last kena emergency czer sbb bacaan jantung baby dh xelok. Sy rasa sakit utk bhgian jahita sj, spnjng induce mmg sy xrs sakit