diabetis via kencing manis (gdm semasa hamil)

hi mommies..nak tnya pdapat atau pngalaman pada yg prnah atau tahu cara pemakanan harian utk stabil kn smula bacaan gula dlm darah..ape yg mommies makan stiap hari slepas trkena gdm ni..sy jadi blur nak mkn ape bila sme benda x boleh..rasa down tkena pnyakit ni..rasa xnk mkn.tp kalau x mkn langsung takut pengsan or effect kt baby pula.. #23weeks 1day

2 Các câu trả lời

blum jmp pakar pemakanan ke? nanti pakar pemakanan bagitahu apa yg boleh dan xboleh..

6y trước

haa mungkin ada date nurse bg nt utk pakar pemakanan.. yg penting kurangkn gula dan karbohidrat.. lebihkn mkn lauk daripada mkn nasi.