bayi kuning

hi mommies..lg skali sy nk btanya pd mommies2 yg ada pngalaman atau pngetahuan ttg bayu kuning.sbb doc bgtau bakal baby sy akn kne kuning sbb sy ada diabetis slain sy bdarah jnis o. so kuning baby nti akn agak tinggi.(risiko) so ada x cara2 utk sy buat bila baby lahir nti utk pastikn kuning boleh turun..atau lg baik kalau sy dpt lakukan skg sblum baby lahir.kalau ada cara..thks smua for ur sharing.

1 Trả lời

Hi mommy. Blh mkn susu kambing, anggur hitam. Saya pun o tp baby tak ada kuning, sorang lg pula rendah sj bacaan.

5y trước

hi goat. hahha. jenama lama..