perlu ke tak perlu?

Mommies,kawan saya selalu cakap jangan baca sangat dalam group ibu mengandung nanti saya akan lebih stress dan takut..tapi saya suka sebab bagi saya pengalaman penting..

2 Các câu trả lời

Pada saya, apps ni bagus dan bacalah artikel2 dalam Asian Parent ni utk tambahkan pengetahuan kita. Soal status/komen ahli tu boleh dijadikan panduan tapi bukanlah 100% boleh diamalkan. Setiap orang tak sama penerimaan. Mana komen/status negatif tu abaikan je. Keep positif sis.

Baca sepintas lalu ja