stress 😔 tolong bagi tips mommies

hai mommies , macam mana nak hadap orang yang suka bagi kita stress dekat tempat kerja eh ? dia punya tak suka saya tu sampai tahap dia doa biar bersalin nanti Allah bagi saya sakit teruk2 , sampai tak boleh bangun , Allahu 😔 saya baru 1st trimester and first baby , takut sangat terlampau stress smpai effect baby 😔#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Allahu... ada caranya tu.. dia ckp depan2 awk ke? kes buli ni. Hmm... buat masa ni awak doa banyak2 ye.. mengadu kt Allah. mudah mudahan semuanya baik belaka. Tenangkan diri.

2y trước

dia tak cakap depan saya sebab dia tengah kuarantin , dia kena covid , dia letak dekat status ws , mcm2 dia kata , bila saya baca tu Allahu , hancur hati , menangis terus 😔 bgitau husband, husband call dia banyak kali dia x jawab pulak 😔

kalau takde sbb kukuh yg buatkan si dia tu tak suka sgt dgn puan, sebenarnya tak patut pun dia mendoakan puan mcm tu

2y trước

dia tak suka sbb saya dinaikkan pangkat dahulu dari dia 🥲