36 Weeks kerja keras sebab cuti takda gaji langsung

Hi mommies..doakan sy bersalin selepas kerja selesai semua..sekarang dh 36 weeks, sy kerja keras servis mesin air Coway dan buat sales.. sy terpaksa bekerja sebab nt cuti takda gaji langsung..komitment bnyk, suami pula gaji memang tak prnah ckup..slalu pn pinjam duit sy lg.. doakn sy kuat ya mommies..🤕🤕🤕

7 Các câu trả lời

Sama laa , sy kerja retail, nk cuti awal tp tnpa gaji , sakit jugak tuu .. InshaaAllah kita sama2 doa supaya kita kuat and mampu bertahan smpai bersalin nnti .. aamiinn

InsyaAllah sis, moga dimurahkan rezeki..ujian awak sebelum jadi ibu. Nak jadi ibu kena banyak sabar dan kuat demi suami & anak. i feel u..

sama dgn sy..cuti tnpa gaji. nk cuti pn tunggu mmg masa wad nti...smga kita kuat ya..

Sis, kerja coway yg bahagian service ya? And mmg takda dpt maternity benefit ke?

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. take care.

Semoga dipermudahkan urusan mummy

Keep strong..semoga dipermudahkan