Share Gambar Baby Cot

Hello mommies,boleh share gmbr baby cot?Ni cot utk baby 1st sis,x letak apa2 bantal selimut etc dulu sebab ada terbaca perlu minimizekan bedding utk baby cot.Bed sheet tu sis jahit sendiri ja ?

Share Gambar Baby Cot
15 Các câu trả lời

guna katil yg anak buah punya dulu..letak sebelah katil saya dlm bilik. guna dari anak newborn. anak saya kena ada bantal kiri kanan semuat muat ruang dia, baru lena tidur, untuk dia rasa selamat mcm berdakap. skrg 8 bulan dah pandai tidur peluk bantal, masih kena pantau pergerakan masa dia tidur,.

takde baby cot lg senang masa dia kecik2 nie sbb bila dia terjaga malam kita pulak nk kena bangun amik dia. anak kat sebelah, lg cepat kita alert if something happen

Saya beli jenis macam ni je sbb nak jimat space 😄

4y trước

boleh share link nyeaaa?

Beli kt shopie je.boleh turunkn penghadang tu utk dekatkan dgn katil ibu

4y trước

Nak tau jgk nama kedai tu.. sbb harga dgn tilam skali nmpk cam ok. 🙂

Mcmni je..to bby belum lahir lg.harap dia okla duduk kt situ.

Sya beli tilam mcm ni ja..next week bru nk usha baby cot..

4y trước

Beli online ja

.. nice and neat.. comel...😊

Harp bby slesa..😍😍😍

xbeli lg.. tp dh survey2..

Sesusi utk bwh 6bln ja