Air Gula

Hi mommies,biasanya kandungan brapa bulan bru kena bagi mnum air gula??Anak 1st sbb tu bnyk tanya dgn org yg dah berpengalaman?...ad juga tnya ibu tpi ibu sya pun tdk ingat suda bila sbb adik bungsu umur 7 tahun suda??

30 Các câu trả lời

Air gula ni klu xde masalah 7bln bru minum..klau ada masalah kne mnum 2x.. saya 18weeks dah minum..😌

5y trước

Biasanya mcmtu la...bestnya xkena..😄

Saya 13 week kena minum air gula yang pertama. Air gula kedua masa 26 week ke 28 week macam tu

Sy 20 minggu baru minum air gula. Cuma x igt result minum air gula tu dpt tahu time bila ya?

Saya anak ni Masok 2 , skrg 30 week, Alhamdulillah xprnh kne lagi minum air gula😂

sy mnum masa 13 week n 28 week..now dah 33week..bcaan gula pon ok..xda sangkut gdm

Mmg akan minum juga la kan air gula tu😂😂...faham suda sya..tQ mommy²😘

Sy kndungan nk msuk 17week..still nurse x ckp apa2 lg suh minum or x

Sy 13week sdh mnum air gula sbb sejarah fmly ada kncing manis..

Sy 2x minum awal sbb overweight .. Tp 2x result normal..

KK cakap minum air gula masa 7 bulan.. Saya anak first..