Baby first

Hari ni minggu kedua berklinik jumpa nurse ... mcm biasa ambil darah cek air kencing ... tpi kluar result gula saya 2+ risau juga sbb suda control nasi dan air yg manis tpi still bacaan yg sma duii risaunya takut kencing manis apa minuman yg bgus ya ibu² yg mngndung bole turun kan gula ... minggu depan start minum gula suda ...🤧 risau kalau² di sah kan kencing manis time pregnent ni kandungan bru masuk 2 bulan ...alhamdulillah 🤲🏻💪🏻 #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sya bulan april telat haid 10 hari,lepas 10 hari tu keluar drh merah gelap slma 3 hari .lepas drh stop ada mual,sakit pungung,badan lemas tk selera mkn,payu dara nyeri dan kerap kencing dan perut sy masuk bulan 5 ni makin kembung. tp sy blum pegi cek kandungan sya. ada kh ni tanda2 dh hamil? mohon pencerahan.

12mo trước

ok sis,thank you

Tipsnya jaga makan awak. Elakkan fast food/junk food, kurangkan manisan. Kena makan on time. Jangan makan lewat atau skip makan. Makan dengan kerap tapi dalam kuantiti yang sedikit. Amalkan diet suku suku separuh.

1y trước

Ow bgitu ok sis tq ya 🤗