Naik kereta jalan jauh masa pantang

Saya plan nak beranak dekat Selangor dan pantang dekat kampung di Kedah. Risiko tak naik kereta 5-6jam lepas bersalin seminggu.#1stimemom #advicepls #pleasehelp

2 Các câu trả lời

kalau boleh balik kg awal lagi bagus..mcm saya pun nak beranak balik kg awal 2 minggu..sbb mak saya risau sepanjang perjalanan tu kita nak jaga baby lpstu nak ke toilet lagi..badan masih lemah masa tu

sy lah tu bersalin Selangor..mengurut dulu badan bagi ringan..seminggu balik kg Kelantan..lagi 7-8 jam..lapik bantal banyak² insya allah takde risiko☺️

2y trước

alhamdulillah. terima kasih sis atas jawapan. risau juga nak duduk lama2 dalam kereta. insyaAllah saya igt nasihat ni.