Due date dh dekat

Hello mommies2 semua. Due date 12/10, td sya pergi cek up doc ckp sya ada kencing manis sbb hri tu ada mnum air gula lg utk 2nd time(mmg kena mnum air gula 2 kali ker). Then doc ckp lg 11/10 nie kena pergi hospital sdh walaupun belum ada tanda2 nak bersalin and kena makan ubat lh utk bersalin?adakah kita akan bersalin secara normal or yg lain? Adakah dgn mkn ubat utk bersalin tu kaedah yg baik atau ada effect lain lg nnt? Ada siapa yg pernah mcm tu ker? Sya stress + takut pula fkr nie lg2 pasal baby.

1 Trả lời

Semoga baik-baik saja mommy, jangan stress dan cuba tanya doktor kalau nak kepastian. Ikut saranan doktor, itu pasti yg terbaik