makan ubat demam

mommies2 nk tnya klu prgnant bru 5w n kerap demam..bole tak makan ubat apa2?

1 Trả lời

KERAP demam? jumpa doktor lah. bahaya jika KERAP demam di awal kehamilan ni. Boleh je mkn paracetamol 500mg tu . jngn overdose ya. banyakkan rehat, minum air suam secukupnya

3y trước

haah..2 mgu lps demam dh..skrg ni demam lg..nk mkn panadol mcm tkot sbb awal lg ni..tp td pg dh mkn sebiji..500mg pnya..mcm xok ja..pcr dh buat haritu..Alhamdulillah negatif